Vi er eBogholderen

Vores vision er at hjælpe de mindste virksomheder i Danmark, med at håndtere deres regnskabsbyrde, ved at levere kvalitetsregnskaber til Danmarks billigste priser.

Dels ønsker vi at det skal være helt gennemskueligt hvad din regnskabsomkostning er på forhånd, ved at vi kører faste priser. Og dels ønsker vi at levere en kvalitetsydelse til de mindste virksomheder til en pris som giver mening for dem. Du kan læse mere om vores produkter og ydelser her

Ved at optimere og udvikle regnskabsprocessen, er det muligt for os at sikre at vores kunder får udført deres regnskab af de højest kvalificerede regnskabsmedarbejdere, uden at prisen tilsvarende ryger i vejret. Du kan læse mere om hvordan vi udvælger medarbejdere her

eBogholderen er medlem af Foreningen af Danske Online Bogholdere.

Mød teamet bag eBogholderen

Ledelse

Thomas Riis

Chief Operating Officer
Thomas har årelang erfaring i at opbygge og udvikle forretnings- og IT-systemer hos nogle af verdens mest dataintensive organisationer. Her i blandt GS1, TDC og IBM. Thomas er ansvarlig for drift og udvikling af eBogholderen.

Tamir Kuhr

Chief Executive Officer
Tamir har arbejdet en årrække for PWC og PA Consulting Group, med optimering og Økonomistyring af en lang række virksomheder. Tamir er ansvarlig for udvikling af forretningskoncept og samarbejdsaftaler/partnerskaber.

Nicolaj Morell Nørgaard

Chief Marketing Officer
Nicolaj har tidligere arbejdet som digital markedsførings konsulent for flere støre danske og udenlandske virksomhedder så som Radisson, Hyatt og Minor Group. Nicolaj ansvarlig for online markedsførings-strategi og digital kommuniktion.‍

Morten Bothmann

Quality Assurance Director
Morten har et helt livs erfaring med Revision og Regnskab, gennem familiens revisionsfirma, og har tidligere arbejdet med at kvalitetssikre regnskabssystemer hos IT-regnskabsgiganten VISMA (der bl.a. står bag Economic og Dinero). Morten er ansvarlig for kvalitetssikring og udvikling af eBogholderens systemer og leverancer.

Revisorer

Martin Sørensen

Revisor, Cand. Merc. Aud
Martin har mange års regnskabs-erfaring fra en række af Danmarks største revisionsfirmaer. Martin startede helt tilbage i 1997 hos PWC, Kalundborg. Efter 4 år hos PWC skiftede han til Deloitte, hvor han var i 3 år. Herefter flyttede Martin til København hvor han var hos KPMG i en årrække. Martin har gennem sin omfattende regnskabskarriere fået stor erfaring med både store og mellemstore virksomheder, men har i de sidste 7 år fokuseret hovedsageligt på håndtering af små virksomheder. Martin har været hos eBogholderen siden 2018.

Rus Haris

Revisor, Cand.merc.aud.
Rus har arbejdet 12 år hos Deloitte som revisor, og kommer med en stærk baggrund inden for Regnskabsudarbejdelse for drifts- og holdingsselskaber. Rus har været tilknyttet eBogholderen siden 2016.

Per Brogård

Revisor, HD (R)
Per har en bred erfaring indenfor alle aspekter af en virksomheds regnskab og økonomi. Mere end 10 års erfaring, som blandt andet økonomichef og som selvstændig konsulent med speciale i økonomisk rådgivning til danske og internationale virksomheder. Derudover bogføring, udarbejdelse og indberetning af regnskaber for små og mellemstore virksomheder.

Flemming Hansen

Revisor
Flemming har arbejdet med regnskab i over 20 år. Efter endt uddannelse startede han sin regnskabskarriere som regnskabschef for 4 virksomheder. Efterfølgende har Flemming arbejdet som selvstændig revisor i detail-handelen med speciale i årsafslutning, økonomi- og ressourcestyring. Flemming har været hos eBogholderen siden 2017.

Peter Chantelou

Revisor
Peter 25 års erfaring som selvstændig revisor med egen revisor virksomhed. Hos eBogholderen dækker Peter alle områder, og har derudover speciale inden for kunstnere og musikere. Peter har været hos eBogholderen siden 2015.

Morten Bothmann

Revisor, Cand.merc.aud.
Morten har mere end 25 års erfaring i revision og regnskab. Gennem familiens revisionsfirma har han opbygget en enorm erfaring i håndtering af regnskaber for små virksomheder. Morten har været med hos eBogholderen lige siden starten i 2012.

Sara Poulsen

Revisor Cand. Merc. Aud
Sara er uddannet som revisor fra Aarhus Universitet, og har arbejdet i revisionsbranchen siden 2014. Sara har udover de almindelige revisionsopgaver også arbejdet som controller for større virksomhedskunder, hvor hun har gennemgået økonomiafdelingens bogføringer. Herudover har Sara også arbejdet med intern regnskabsanalyse hos Skattestyrelsen i en årrække.

Søren Revsbæk

Statsautoriseret Revisor, HD
Søren har arbejdet i revisionsbranchen i mere end 30. Søren blev registreret revisor i 1993, og Statsautoriseret Revisor i 2015. Søren har gennem sin karriere fokuseret på servicering af mindre og mellemstore virksomheder, og har forfattet flere bøger omkring Skat, Moms og Årsregnskab, som bl.a. bruges som undervisningsmateriale på Regnskabsskolen.

Jørgen Olsen

Revisor
Jørgen har været selvstændig revisor siden 2007 med eget revisionsfirma. Han har speciale i små og mellemstore virksomheder, og underviser sideløbende bogholdere på Regnskabsskolen. Derudover har Jørgen en baggrund inden for IT-udvikling, og har arbejdet omfattende med integration af IT og regnskab. Jørgen har været hos eBogholderen siden 2015.

Salg og Kundeservice

Eva Lundberg

Ekstern Kundeservicechef

Camille Ejberg

Kunde- & Onboardingansvarlig

Tine Nielsen

Customer Service Manager

Kim Holm

Sales Manager

Løn- og Bankservice

Gregers Nowak

Bankservice Manager

Helle Pedersen

Lønservice Assisterende Manager

Flemming Hansen

Lønservice Ansvarlig

Ana Milkic

Bankservice Ansvarlig

Skal vi tage en snak?

Sammen gennemgår vi dine regnskabsbehov og finder ud af hvilken løsning der passer dig bedst – helt uforpligtende.