Bliv revisor eller bogholder hos
eBogholderen

Vi er inde i en rivende udvikling og har løbende brug for dygtige revisorer og bogholdere, der kan indgå i vores team på deltid/fuldtid, og hjælpe med at levere regnskabsydelser til vores mange nye kunder.

Vores vision er at hjælpe de mindste virksomheder i Danmark, med at håndtere deres regnskabsbyrde, ved at levere kvalitetsregnskaber til Danmarks billigste priser.

Som Revisor / Bogholder hos eBogholderen, skal du være erfaren med håndtering og årsafslutning af små Enkeltmandsvirksomheder og gerne også selskaber.

Al bogføring bliver udført i vores eget udviklede online regnskabsprogram, og du skal derfor helst være komfortabel med brug af IT og Internet, samt tryg ved at bruge nye systemer. Du modtager naturligvis oplæring i systemet. Men vi har også en forventning om at du selv kan tilegne dig viden

Kvalifikationer du skal have som Revisor/Bogholder

Det er desuden en fordel hvis du:

Er du vores nye revisor?

Har du lyst til at blive en del af Danmarks hurtigst voksende regnskabsvirksomhed, og være en aktiv deltager i en virksomhed der konstant udvikler og flytter sig. Hvor du har en stor grad af medbestemmelse, men også ansvar.

Hvis du gerne vil høre mere om arbejdsopgaven, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 91 11 11 97

Søg job hos eBogholderen

Send en mail til Tamir Kuhr med Dit CV og en kort beskrivelse af hvor meget tid du har til rådighed på ugebasis – som udgangspunkt minimum 15 timer

Send din mail til : hr@ebogholderen.dk