Hvilken pakke er rigtig for mig?

SE VORES FORSKELLIGE PAKKER >>

Er du en enkeltmandsvirksomhed, uden separat bankkonto for din virksomhed, men stadig ønsker styr på regnskabet, så er dette Pakken for dig.
Gennem omhyggelig bankafstemning sørger vi for at du aldrig misser et fradrag på en udgift. Denne pakke betaler for sig selv, samtidigt med at du får ro i sindet. Lad os lave det grove arbejde billigt, og brug kun din dyre revisor til det allermest nødvendige.
Hvorfor overhovedet bruge en dyr revisor hvis det ikke er nødvendigt. Hvis vi i forvejen har lavet din bogføring, hvorfor så ikke også lade os klare resten af Skat, Moms og indberetning for kun en lille smule ekstra om måneden.
Laver du selv din bogføring, og har blot brug for hjælp til at afslutte regnskabet, så er dette pakken for dig. Vi sørger for at du kommer helt i hus med dit regnskab inklusiv beregning af skat og indberetning til myndighederne.
Udarbejdelse af årsopgørelse Udarbejdelse af årsopgørelse Udarbejdelse af årsopgørelse
Inklusiv 150 bilag/transaktioner per år 1) Inklusiv 150 bilag/transaktioner per år 1) Inklusiv 150 bilag/transaktioner per år 1)
Alle nødvendige momsopgørelser i løbet af året Alle nødvendige momsopgørelser i løbet af året Alle nødvendige momsopgørelser i løbet af året
Kvartalsvis regnskabsoversigt Kvartalsvis regnskabsoversigt Kvartalsvis regnskabsoversigt
1 times rådgivning fra vores erfarne bogholdere 2) 1 times rådgivning fra vores erfarne bogholdere 2) 1 times rådgivning fra vores erfarne bogholdere 2)
Gratis brug af vores app til smartphones Gratis brug af vores app til smartphones Gratis brug af vores app til smartphones
Løbende afstemning af banken Løbende afstemning af banken
Løbende indberetning af moms
Elektronisk Indberetning til Erhvervsstyrelsen 3) Elektronisk Indberetning til Erhvervsstyrelsen 3)
Udarbejdelse af skatteregnskab 4) Udarbejdelse af skatteregnskab 4)
Indberetning af selvangivelse 5) Indberetning af selvangivelse 5)
Prøv gratis Prøv gratis Prøv gratis Prøv gratis
1)

Har du mere end 150 bilag/transaktioner per år, så tager vi 1.200 kroner per påbegyndte 100 bilag herudover.

Hvis du i forvejen ved hvor mange bilag du ca har i løbet af året, kan du på forhånd købe ekstra bilagspakker for kun 900 kroner per 100 bilag – dvs. en besparelse på hele 25%. Har du

eksempelvis 350 bilag, skal du dermed kun betale 1.800 kroner ekstra (2 x 900 kroner). Ubrugte bilagspakker kan overføres til næste regnskabsår.

2)
“Rådgivning” dækker ikke mere omfattende rådgivning, såsom skatte- og revisionsrådgivning. Disse former for rådgivning tilkøbes separat.
3)
Elektronisk Indberetning til Erhvervsstyrelsen vedrører kun selskaber.
4)
Hvis du er en enkeltmandsvirksomhed, udarbejdes dit private Skatteregnskab også.
5)
For selskaber foretages Indberetning af Virksomhedens Selvangivelse, og for Enkeltmandsvirksomheder Indberettes den Personlige Selvangivelse.

Har du brug for noget specielt?

Det er vores erfaring at for de fleste er behovet for rådgivning koncentreret omkring at kunne få svar på helt konkrete spørgsmål vedrørende momsfradrag og lignende. Og i disse tilfælde vil den medfølgende times rådgivning være tilstrækkelig til at dække behovet.

Der kan dog være tilfælde hvor der er behov for mere omfattende rådgivning, eksempelvis skatte- eller revisionsrådgivning og i disse tilfælde vil det altid være muligt at tilkøbe ekstra rådgivningsydelser efter behov fra vores erfarne rådgivere.

Bare ring 91 11 11 97 og fortæl os hvad dit behov er.